A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

Школа молодого підприємця інформує...

Дата: 08.11.2021 00:09
Кількість переглядів: 9

Школа молодого підприємця Зарічанської ТГ інформує...

 

5 листопада учасники #ШМП_Зарічанської_ТГ відвідали підприємства в Берегівському районі, познайомилися із специфікою іх роботи.  Секретами успіху з майбутніми «бізнесменами» поділилися виробники    екологічно чистої продукції - натуральних соків " Драгун". щедрі господарі пригостили школярів чудо-напоєм, а в  селі Ботар учні  відвідали єдиний, унікальний в Україні і в Східній Європі музей Леквару,  довідались про виробництво екологічно чистої продукції. Вся продукція тут - натуральна, вирощена на власному господарстві та виготовлена на місцевій "повидловарні"з любов'ю і без консервантів, синтетичних ароматизаторів і барвників. Сьогодні агросадиба місцевого фермера Павла Тізеша з виробництва біопродукції під знаменитим брендом "Пан Еко"відома на всю країну і за її межами. Під час смачного обіду діти  мали можливість продегустувати смачний закарпатський еко-леквар.
На завершення робочого дня на учнів Школи молодого підприємця  чекали в найбільшому сучасному оздоровчо-рекреаційному комплексі України - "Термальні води Косино", де учні ознайомились із специфікою роботи даного комплексу. Після робочої зустрічі на дітей чекав сюрприз – купання в термальних водах. А після купання -  смачна вечеря. Діти отримали величезне задоволення від екскурсії.

Проєкт реалізовується ГО "Іршавщина" в рамках програми розширення прав і можливостей України на місцевому рівні, підзвітності та розвитку ULEAD з Європою / ULEAD with Europe спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає потребам громадян та розширює можливості громад.
ULEAD з Європою в Закарпатській області
Irshavschina
Зарічанська ОТГ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень