A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

Стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Дата: 10.11.2021 08:31
Кількість переглядів: 7

На виконання наказів Міністерства освіти і науки України,  Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації,  з метою пошуку, підтримки та розвитку потенціалу обдарованої молоді в закладах загальної середньої освіти Зарічанської сільської ради 8 листопада 2021 року стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів,  який триватиме впродовж листопада – грудня 2021 року. В ІІ етапі змагань беруть участь учні-переможці І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових предметів — це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі України, покликаний заохотити учнівську молодь  до вивчення окремих предметів, виховати наполегливість, поглибити інтерес до навчання, розвинути вміння долати труднощі, виробити навички роботи з довідковою та науково-популярною літературою.

Розпочався ІІ етап олімпіадою з англійської мови  на базі Греблянської гімназії  з дотриманням карантинних обмежень, і закінчиться 01 грудня олімпіадою з правознавства.

Попереду на учасників олімпіад чекає клопітка і серйозна робота над вирішенням завдань. У кожного з них є можливість заявити про себе – довести, що саме вони заслуговують посісти призове місце. Нехай віра у себе, у свої здібності не полишає учнів на шляху до перемоги! Бажаємо нашим інтелектуалам впевнено крокувати до особистих перемог, якісної підготовки та високих результатів в ІІ етапі змагань!

Хто ж стане сильнішим – визначить журі. Про результати участі у ІІ  етапі Всеукраїнських олімпіад можна дізнатися на сайті відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради у розділі "Олімпіади".



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень