A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

Проведено круглий стіл для керівників та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти

Дата: 10.12.2021 10:29
Кількість переглядів: 8

9 грудня 2021 року на базі Зарічанської гімназії проведено круглий стіл для керівників та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Зарічанської сільської ради за темою «Основи розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти в ЗЗСО». Захід пройшов у рамках угоди про співпрацю Мукачівського державного університету та відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради.

Спікерами «круглого столу» виступили:

- Боднар Тамара Іванівна – доктор педагогічних наук, професор Мукачівського державного університету,

- Швардак Маріанна Василівна - кандидат педагогічних наук, доцент Мукачівського державного університету.

Науково-педагогічні працівники професійно, змістовно проаналізували складники та основні шляхи розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти, принципи дотримання академічної доброчесності всіма учасниками освітнього процесу, порадили адміністрації закладу ретельно вивчити Абетку для директора…

Розбудовою внутрішньої системи забезпечення якості освіти займається керівник закладу, залучаючи до роботи всіх учасників (учителів, учнів, батьків, засновника).

При формуванні системи закладам потрібно орієнтуватися на вимоги, критерії та індикатори, які застосовуються під час проведення інституційних аудитів. Найбільше уваги слід приділити самооцінюванню - важливій складовій функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти у закладі. Воно допомагає керівництву оперативно реагувати на виклики, відстежувати динаміку та визначати напрями розвитку закладу освіти.

Також проведено анонімне анкетне опитування учасників «круглого столу», яке спрямоване на виявлення «проблемних» питань.

Консультативну підтримку керівникам та педагогічним працівникам у визначенні підходів до забезпечення якості освіти, методичну допомогу у створенні внутрішньої системи забезпечення якості освіти, інструменти для самооцінювання готові надати науково-педагогічні працівники Мукачівського державного університету.

Дякуємо спікерам та всім учасникам за активну участь, а також сподіваємось на подальшу співпрацю.

     



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень