A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

Виставка-конкурс "Знай і люби свій рідний край!"

Дата: 28.02.2023 11:39
Кількість переглядів: 18

У відділі освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанськоі сільськоі ради відбулася виставка-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» 

Захід відбувся з метою підтримки та розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, пробудження у дітей поваги до національної спадщини.

На виставку подано 40 творчих експонатів , які були представлені на розгляд журі відповідно до двох розділів: декоративно-ужиткове мистецтво (художнє різьблення по дереву; гончарство та художня кераміка; художнє плетіння, ткацтво; в’язання спицями, гачком; витинання; художня вишивка; народна лялька; м’яка іграшка; писанкарство; вироби з тіста; вироби зі шкіри; декоративний розпис, народний живопис; бісероплетіння; паперова пластика та оригамі; вироби з соломки; ізонитка; лозоплетіння; вироби з природних матеріалів; інші техніки виконання) та образотворче мистецтво (графіка, живопис, батик).

Виставкові роботи оцінювались за такими критеріями: художній дизайн, трудомісткість та складність, оригінальність твору, технічне виконання (якість виготовлених експонатів).

Конкурсанти продемонстрували творчу фантазію, високий рівень поданих на конкурс робіт, неповторність, оригінальність задуму в їх виготовленні.

Автори найкращих робіт за підсумками журі будуть відзначені грамотами Відділу освіти, культури, молоді та спорту Зарічанськоі сільськоі ради. 

Кращі роботи візьмуть участь у Обласній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

      

   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень