A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

ЧИСТОТА В ГРОМАДІ- СПРАВА КОЖНОГО

Дата: 26.04.2021 12:16
Кількість переглядів: 8

Щорічно в квітні місяці проводиться Всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля». Саме ці дні передують Великоднім святам, які приходять у наші домівки. Важливо, щоб не тільки на приватних територіях було чисто і охайно, а й у зелених куточках громади, на узбіччях доріг і вздовж вулиць

У п’ятницю, 23 квітня 2021 року,  всі установи сіл Зарічанської сільської ради приєдналися до  щорічної загальнодержавної акції «За чисте довкілля». Силами працівників дошкільних закладів, закладів загальної середньої освіти, закладів охорони здоров’я, активних мешканців сіл Заріччя, Греблі, Вільхівки, Нижнього Болотного здійснено заходи з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання прилеглих до закладів територій, придорожніх зон, спортивних майданчиків, вулиць, кладовищ.  Працівники сільської ради  прибрали територію біля пам’ятника Т.Г.Шевченку, підготували грунт для посадки квітів на клумбі-«капельці».  До акції також долучилися й учні загальноосвітніх шкіл.Вони висадили чимало зелених насаджень.

Звісно, ця акція- тільки маленька частинка роботи з упорядкування та благоустрою нашої громади, але значний крок до чистоти населених пунктів.

Зарічанська сільська рада висловлює щиру подяку всім, хто доклав власні зусилля до виконання спільної справи, за взаєморозуміння, підтримку та активну участь у проведенні заходів з благоустрою, просить мешканців і гостей наших сіл шанувати працю тих, хто дбає про навколишнє середовище, турбується про санітарний стан та культуру сіл і закликає всіх небайдужих земляків долучатися до корисних справ, дбаючи про екологію та чисте довкілля.

       

                               

                        

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень