A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

Дата: 17.03.2023 13:45
Кількість переглядів: 28

У відділі освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради відбулася нарада для керівників закладів загальної середньої освіти, підприємців, які орендують майно закладів з метою організації послуг з гарячого харчування учнів та розміщення буфету, та відповідальних за харчування у закладах освіти. Нараду провела головний спеціаліст відділу ТЮК ОЛЬГА.

Основну увагу було приділено

законодавству з питань безпечності харчових продуктів, наголошено на виконанні вимог постанови Кабінету Міністрів України № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», обговорено змінення підходів до організації харчування, підготовки та розроблення меню.

Також окремим питанням було розглянуто впровадження постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР, у закладах освіти відповідно до «Методичних настанов щодо розроблення, запровадження та використання постійно діючих процедур, які базуються на принципах системи аналізу небезпек і проведення поетапного контролю за всіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів на склад і до моменту подачі готової страви.

  


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень