A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

Заходи до Міжнародного Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2023 15:47
Кількість переглядів: 23

Відео

Сьогодні, 01.06.2023 року, на базі Нижньоболотнянської гімназії пройшли заходи до Міжнародного Дня захисту дітей!

Навіть зараз, в час, коли наша країна страждає від російської агресії, коли щодня ворог атакує мирні міста та села, не можна забувати про наших дітей, наше майбутнє, заради кого ми боремося та прагнемо швидшої перемоги!

Діти повинні відчувати радість дитинства, спокій, безтурботність, захищеність, тому цього дня всі, хто максимально зміг долучитися до створення святкової атмосфери для діток, зробили все можливе для досягнення цієї мети.

Чудовий сценарій розробили педагоги Нижньоболотнянської гімназії, на високому рівні провели свято вчительки ІННА ЛЕМАК та ТЕТЯНА КОШЕВСЬКА. До участі в заходах долучилися і Вільхівський ліцей, Греблянська гімназія та Центр позашкільної освіти Зарічанської сільської ради.

Вихованці хореографічних гуртків ЦПО (керівники СВІТЛАНА МАРКО та АНДРІАНА КУРУЦ), вокальних гуртків (керівник ТЕТЯНА ХУДАНИЧ) подарували своїми виступами море емоцій, яких так в нашому сьогоденні не вистачає. Але на початку виступів всі присутні вшанували хвилиною мовчання всіх дітей країни, які загинули від російської агресії...

Діти брали участь в цікавих конкурсах та розважальних іграх.

Територія гімназії уквітчалась дитячими посмішками. Весь час тривала атмосфера свята та радості і, дивлячись на задоволених дітей, ми віримо, що їх чекає щасливе майбутнє.

Дякуємо всім, хто організував та долучився до свята.

Дуже хочеться, щоб не тільки сьогодні, а й завжди діти усього світу щодня радісно посміхалися, відчували тепло та розуміння батьків, всіх дорослих, адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій.

           


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень