A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

НАРАДА-КОНСУЛЬТАЦІЯ З ПИТАНЬ АТЕСТАЦІЇ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

Дата: 03.11.2023 16:45
Кількість переглядів: 31

2 листопада 2023 року у відділі освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради проведено нараду-консультацію для директорів, заступників директорів закладів загальної середньої освіти, керівників закладів дошкільної освіти та атестаційної комісії ІІ рівня з питань проведення атестації за новим Положенням.

Кваліфіковану консультацію надали фахівці Закарпатського інституту пслядипломної педагогічної освіти ЯРОСЛАВ СИВОХОП, директор ЗІППО, ЖАННА ОПАЛЕНИК, завідувач навчально-методичного кабінету управління закладами освіти та БОРИС КАЧУР, доцент кафедри педагогіки, психології та освітнього мененджменту.

У відкритому спілкуванні учасники заходу широко обговорили основні аспекти застосування нового Положення про атестацію та підняли питання, що не чітко врегульовані документом.

Учасники наради отримали відповіді на запитання, що стосуються проведення атестації окремих категорій педагогічних працівників, порядку проходження атестації за ініціативою педагога, поширення присвоєної кваліфікації на предмети, якими довантажили педпрацівника, як атестуватися за двома посадами одночасно, які особливості атестації для керівників закладів освіти, присвоєння кваліфікаційних категорій та педагогічних звань тощо.

Окрему увагу було приділено питанням дотримання професійного стандарту вчителя, підвищення кваліфікації вчителів та організації інтернатури в закладах освіти.

ЯРОСЛАВ СИВОХОП запевнив, що інститут і надалі надаватиме консультативну допомогу і методичну підтримку педагогічним працівникам закладів освіти громади.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень