A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

Новини

Кіберполіція запрошує на онлайн платформу «МРІЯ»

     Для протидії російським окупантам на інформаційному фронті департаментом кіберполіції Національної поліції України ініційовано та підтримується проєкт «МРІЯ», який обʼєднує небайдужих громадян у напрямку протидії дезінформації, а також російській пропаганді у мережі Інтернет.

14:39 19.04.2023

Майстер-клас із писанкарства

У Зарічанській громаді відбувся перший майстер-клас із писанкарства для дітей закладів загальної середньої освіти.

10:38 13.04.2023

ЗАПРОШУЄМО ВІДВІДАТИ ВИСТАВКУ ВЕЛИКОДНІХ ДЕРЕВ

Напередодні Великодніх свят Центр надання адміністративних послуг Зарічанської сільської ради перетворився у мальовничий куточок, де витає дух українознавства, творчості та доброти. Мешканці та гості громади мають можливість милуватись виставкою писанкових дерев, виготовлених закладами дошкільної та загальної середньої освіти нашої громади.

16:36 12.04.2023

Майстер-клас з акрилового живопису "НАТЮРМОРТ"

Сьогоді, 28 березня, у Вільхівському ліцеї відбувся майстер-клас з акрилового живопису для педагогічних працівників нашої громади за організації директорки Центру позашкільної освіти  СВІТЛАНИ ПЕТРОВЦІ.

10:09 29.03.2023

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З ПИТАНЬ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ В ЗАКЛАДАХ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ

У відділі освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради відбулася нарада для керівників закладів загальної середньої освіти, підприємців, які орендують майно закладів з метою організації послуг з гарячого харчування учнів та розміщення буфету, та відповідальних за харчування у закладах освіти. Нараду провела головний спеціаліст відділу ТЮК ОЛЬГА.

13:45 17.03.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень