A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

Новини

Семінар-практикум "Простір без насильства"

16 грудня в Греблянській гімназії Зарічанської територіальної громади відбувся семінар- практикум на тему " Простір без насильства" для практичних психологів , директорів та заступників директорів з навчально- виховної роботи, щодо виявлення та профілактики булінга в освітньому середовищі .Семінар проведено на високому професійному рівні. Було використано багато цікавого матеріалу, насичена дискусія. Хороший настрій під час проведення тренінгу забезпечила практичний психолог Блищак Наталія Антонівна , фахівець своєї справи. В роботі активно взяли участь всі заклади освіти громади. Свої роботи щодо виявлення та профілактики булінгу в освітньому середовищі презентували всі у відео роликах. Особлива подяка дирекції Греблянській гімназії за підготовку та проведення, такого заходу.

18:31 17.12.2021

Проведено круглий стіл для керівників та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти

9 грудня 2021 року на базі Зарічанської гімназії проведено круглий стіл для керівників та педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Зарічанської сільської ради за темою «Основи розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти в ЗЗСО». Захід пройшов у рамках угоди про співпрацю Мукачівського державного університету та відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради.

10:29 10.12.2021

ПІДСУМКИ ІІ ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ УЧНІВСЬКИХ ОЛІМПІАД

          ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад був проведений з 08.11.2021  по 01.12.2021 року після І етапу за завданнями, підготовленими Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти. Проведенню міжшкільної  олімпіади передував шкільний етап. Завдання для його проведення були підготовлені  шкільними методичними об’єднаннями. Аналіз поданих звітів та заявок для участі в ІІ етапі показав, що шкільні  олімпіади відбулися в усіх закладах освіти Зарічанськоїської сільської ради. ІІ етап предметних олімпіад був проведений відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму на базі закладів освіти.

12:03 06.12.2021

Стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

На виконання наказів Міністерства освіти і науки України,  Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської обласної державної адміністрації,  з метою пошуку, підтримки та розвитку потенціалу обдарованої молоді в закладах загальної середньої освіти Зарічанської сільської ради 8 листопада 2021 року стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів,  який триватиме впродовж листопада – грудня 2021 року. В ІІ етапі змагань беруть участь учні-переможці І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

08:31 10.11.2021

Останні новини

Школа молодого підприємця Зарічанської ТГ інформує...

00:09 08.11.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень