A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

Новини

16 липня 2021 року набуває чинності норма про іспит на рівень володіння державною мовою відповідно до нових стандартів, розроблених Національною комісією зі стандартів державної мови.

16 липня 2021 року набуває чинності норма про іспит на рівень володіння державною мовою відповідно до нових стандартів, розроблених Національною комісією зі стандартів державної мови.

15:25 20.07.2021

Перемога у конкурсі проектів

Синевирська громада та Зарічанська ТГ здобули перемогу у конкурсі проєктів «Громада, дружня до бізнесу», який проводила Програма ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

15:12 16.07.2021

У ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ ВІДПУСТИЛА СВОЇХ ВИХОВАНЦІВ ГРЕБЛЯНСЬКА ГІМНАЗІЯ

Довгоочікуване свято юності, мрій та сподівань настало для випускників Греблянської гімназії. Упевнені у собі, розумні й креативні учні в урочистій атмосфері отримали свідоцтва про освіту. Випускний вечір - незабутній момент у житті кожного старшокласника, який вже наступного дня крокуватиме дорослим життям. Це не просто літній день, а радісне свято, яке дає початок новим сподіванням, амбіціям і прагненням. З цією важливою подією випускників привітали староста села Неля Антолик, директорка гімназії Марія Боднар, учителі, батьки. Багато теплих слів у цей вечір почули на свою адресу випускники. Усі вони об’єднані побажаннями успіху, кар’єрного росту, а насамперед – людяності, про яку ніколи не можна забувати. Щиро бажаємо Вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів, щасливої та світлої дороги в доросле життя, наснаги та оптимізму. Щасти Вам у всьому! Сільський голова Марина Васько Начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Віра Сочка

15:34 02.07.2021

«Рух-це здорово!»

В рамках святкування Дня захисту дітей відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради 8 червня організовано фізкультурно - оздоровчий захід серед учнів «Рух-це здорово!»

15:14 14.06.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень