A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму Зарічанської сільської ради

Новини

Карантинні обмеження бюджетної сфери

08 листопада 2021 року набирає чинності наказ МОЗ №2153 від 04.10.2021 року “Про затвердження Переліку професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов’язковим профілактичним щепленням”. Пункт 3 цього наказу передбачає, що працівники закладів освіти всіх рівнів, незалежно від типу та форми власності, мають обов’язково отримати щеплення проти Covid-19. Це зумовлено тим, що працівники закладів освіти працюють в умовах підвищеного ризику й наражають на небезпеку себе та інших, а також, щоб забезпечити можливість очного освітнього процесу.

09:20 05.11.2021

Всеукраїнський рейд "Урок"

Відповідно до статті 53 Конституції України, Закону України «Про освіту» на території Зарічанської громади проводився Всеукраїнський профілактичний захід «Урок». Мета  заходу - виявлення дітей, які без поважних причин не приступили до занять з початку навчального року, вжиття заходів для повернення їх до навчання, усунення причин і умов, внаслідок яких діти не були охоплені навчанням, притягнення батьків (опікунів) за неналежне виконання батьківських чи опікунських обов'язків до адміністративної відповідальності. Службою у справах дітей Зарічанської сільради було розроблено графік профілактичних рейдів, за яким протягом 6-8 вересня поточного року відвідано всі загальноосвітні навчальні заклади громади. Новий 2021-2022 навчальний рік в Зарічанській громаді почався без неприємних «сюрпризів». Загальна кількість дітей шкільного віку в Зарічанській  громаді станом на 1 вересня 2021 року становить 1223 особи. Дітей, які не приступили до занять, не виявлено.  Разом з цим, працівниками служби було відвідано ряд сімей, які мають ризик  опинитись у складних життєвих обставинах. Із батьками  проведено бесіди стосовно невиконання ними своїх батьківських обов’язків, їм наголошено на необхідності створення належних санітарних умов проживання та утримання дітей. За результатами виїздів були складені акти обстежень. Питання виконання батьківських обов’язків окремими батьками будуть розглянуті на черговому засіданні комісії з питань захисту прав дітей.           

14:31 09.09.2021

Серпнева конференція працівників освіти

30 серпня 2021 року відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Зарічанської територіальної громади на тему: «Якісна освіта- запорука успішного майбутнього громади». У конференції взяли участь сільський голова Марина Васько та начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Віра Сочка, головний спеціаліст відділу Василь Кинів, керівники закладів освіти, їх заступники, представники педагогічних колективів ЗЗСО та дошкільних закладів, старости сіл.

21:14 31.08.2021

Турнір з міні-футболу

           19 серпня 2021 року на стадіоні с. Заріччя відбувся турнір з міні-футболу, приурочений 30-й річниці незалежності України. У змаганнях взялиучасть 4 дитячі шкільні команди Зарічанської територіальної громади: Заріччя, Греблі, Вільхівки та Нижнього Болотного. Також змагалися дорослі любителі футболу з різних сіл громади. Не дивлячись на спеку, всі команди проявили спортивний характер, волю до перемоги.

15:37 20.08.2021

Міністерством освіти і науки напередодні нового навчального року розроблені традиційні рекомендації для педагогічних працівників

Міністерством освіти і науки напередодні нового навчального року розроблені традиційні рекомендації для педагогічних працівників про деякі питання організації виховного процесу в 2021/22 році.

14:28 30.07.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень